Maria VANDECAETSBEEK
Mevrouw

Maria VANDECAETSBEEK

Résidence: Bilzen
ºDate de naissance: (Munsterbilzen)
Date de décès: 28/01/2007 (Bilzen)

Déposez une fleur
134139

In stilte vertrek ik voor een lange reis, maar ik ben niet alleen, in mijn geest neem ik u mee, gij allen die ik beminde, vergeet mij niet.

Mevrouw

Maria VANDECAETSBEEK

echtgenote van wijlen

de heer Albert SOURBRON

Lid van bond van de gepensioneerden en ziekenzorg.

Zij werd geboren te Munsterbilzen op 13 oktober 1925 en is overleden in het R.V.T. Sint-Martinus te Bilzen op 28 januari 2007, gesterkt door het sacrament van de zieken.

De uitvaartplechtigheid, waartoe u wordt uitgenodigd, zal plaatshebben in de parochiekerk O.L.V.-Tenhemelopneming te Munsterbilzen op VRIJDAG 2 FEBRUARI 2007 om 10.30 uur, gevolgd door de bijzetting in de grafkelder op de begraafplaats aldaar. Samenkomst met gelegenheid tot condoleren aan het rouwhuis: Hoelbeekstraat 29, 3740 Bilzen-Hoelbeek van 9.30 uur tot 10 uur. Gebed voor de overledene in de genoemde kerk donderdag om 19 uur. Gelegenheid tot afscheid nemen in aanwezigheid van de familie Uitvaartcentrum Lathouwers & Matheï, Kloosterstraat 46, 3740 Bilzen, donderdag na de gebedswake.

Dit melden u met droefheid: Jef (†) SOURBRON, Valère en Margarita WITHOFS-SOURBRON, Edmond en Christiane MENGELS-SOURBRON, haar kinderen; Erwin (†) WITHOFS, Dascha MENGELS en vriend Kristof VEEKMANS, haar metekind; Bert MENGELS, haar kleinkind; Jef (†) en Jeanne (†) VANDECAETSBEEK-VISSERS, Lambert (†) en Christine (†) VANDECAETSBEEK-VANROY, Herman (†) en Maria (†) VANDECAETSBEEK-BAERTEN, Arnold (†) en Barbara (†) HOUBEN-VANDECAETSBEEK, Louis en Agnes (†) VANDECAETSBEEK-ROEBBEN, Mathieu (†) en Maria VANDECAETSBEEK-COLLAS, Alfons (†) en Maria (†) CLAESEN-SOURBRON, Jozef (†) en Jeanne VERLEYSEN-SOURBRON, Antoon (†) en Liza (†) VANGRONSVELD-SOURBRON, Herman (†) en Neske (†) JANSSEN-SOURBRON, en hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, haar broer, schoonzussen, nichten en neven. De families VANDECAETSBEEK-SOURBRON en SOURBRON-VANHERLE.

Rouwadressen :Rouwadressen: Pannestraat 112, 3620 LANAKEN. Hoelbeekstraat 29, 3746 BILZEN-HOELBEEK.

Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Source: Het Belang van Limburg
Déposez une fleur pour Maria VANDECAETSBEEK

Pompes funèbresMatheï Uitvaartcentrum
Kloosterstraat 46-48
3740 BILZEN

Logo Matheï Uitvaartcentrum
©2019 Inmemoriam - une initiative de Mediahuis - Website by Brainlane