Jaak HAMAL
De heer

Jaak HAMAL

Résidence: Bilzen
ºDate de naissance: (waltwilder)
Date de décès: 28/01/2007 (Tongeren)

Déposez une fleur
134138

Toen het licht uit de dag verdween sloot jij jouw ogen, jij lag stil en onbewogen en ik staarde naar jou.

De heer

Jaak HAMAL

echtgenoot van

mevrouw Margriet MAURISSEN.

Gewezen bediende van de N.M.B.S. Gewezen secretaris van het kerkfabriek. Lid van de bond van de gepensioneerden.

Hij werd geboren te Waltwilder op 7 augustus 1932 en is overleden in het A.Z .Vesalius te Tongeren op 28 januari 2007, gesterkt door het sacrament van de zieken.

De uitvaartplechtigheid, waartoe u wordt uitgenodigd, zal opgedragen worden in de parochiekerk Sint-Remigius te WALTWILDER op ZATERDAG 3 februari 2007 om 10.30 uur, gevolgd door de plaatsing in de grafkelder op de begraafplaats aldaar. Samenkomst met gelegenheid tot condoleren aan het rouwhuis: Romeinsestraat 5, 3740 Bilzen-Waltwilder van 9.30 uur tot 10 uur. Gebed: vrijdag om 19 uur in de genoemde kerk. Begroeting in aanwezigheid van de familie: Uitvaartcentrum Lathouwers & Matheï, Kloosterstraat 46, 3740 Bilzen, vrijdag na de gebedswake.

Dit melden u met droefheid: Margriet HAMAL- MAURISSEN, zijn echtgenote; Louis (†) HAMAL, Jozef (†) HAMAL, André (†) en Catharina (†) PIERLET-HAMAL (Simone (†) WASSTEELS), Henri en Isabella HONOF-HAMAL, Gerard (†) en Cecil CASTERMANS-MAURISSEN, Pierre (†) en Liza MAURISSEN-VANHEES, Gerard (†) en Barbara (†) MAURISSEN-BIESMANS, André (†) en Yvonne MAURISSEN-TEURLINCKX, Jef en Bertha MAURISSEN-DILLEN, en hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. zijn zus, schoonbroers, schoonzusters, neven en nichten; Mariette VANDERMULLEN, Peter HONOF, zijn petekinderen. De families HAMAL-VANDERMULLEN en MAURISSEN-WIJNEN.

Rouwadres :Romeinsestraat 5, 3740 BILZEN-WALTWILDER.

Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Source: Het Belang van Limburg
Déposez une fleur pour Jaak HAMAL

Pompes funèbresMatheï Uitvaartcentrum
Kloosterstraat 46-48
3740 BILZEN

Logo Matheï Uitvaartcentrum
©2019 Inmemoriam - une initiative de Mediahuis - Website by Brainlane