Nick De Smet

28 Ans

Date de naissance

Date de décès 13/09/2006 Brasschaat

Nick De Smet

    Avis de décès

    (1)
    • Aan allen die deze pagina bezoeken, welkom.

      Dit gaat over mijn zoon Nick, de kleine broer van mijn dochter Ellen. The Smith voor de vrienden, of de Redboy zoals hij zichzelf doopte voor de grap. Omwille van zijn lichtjes rood haar.

      Gisteren, 26 juni 2009 zou hij 31 jaar geworden zijn. Het heeft niet mogen zijn. Een allesverwoestende uitslaande woningbrand maakte bijna 3 jaar geleden een brutaal einde aan zijn jonge leven. Velen onder jullie, en zijn vrienden, waren daar de volgende gruwelijk vroege ochtend getuigen van. Wij blijven achter met de pijn en het verdriet. Een pijn die voor de rest van ons leven gaat deel uitmaken van dat leven. Dat is onomkeerbaar en niet altijd simpel.

      Ik dank jullie voor het warm hart dat jullie hem toegedragen hebben. Ik dank jullie voor jullie vriendschap met hem en de goede momenten die jullie hem hebben bezorgd in zijn veel te korte leven. En ik hoop dat het goed met jullie gaat en dat je het trauma toch wat hebt kunnen verwerken. Ook weeral niet simpel. Toch zou hij willen dat het met ons allemaal vlotjes verloopt, dus laten we er maar het beste van maken. Voor hem, omwille van hem.

      Chris Beirens

      27-06-2009.

       

    Condoléances

    1. Greet a placé une fleur

      Nick, vandaag zou je 38 moeten worden. Het heeft niet mogen zijn. Toch zijn mijn gedachten vandaag bij jou.Je wordt gemist.

    2. Greet a placé une fleur
    3. Ellen De Smet a placé une fleur

      Al 7 jaar geleden maar daarom word je niet minder gemist...Love you brother!