Jeanne Vandormael
 

Jeanne Vandormael

Résidence: Diepenbeek
ºDate de naissance: (Diepenbeek)
Date de décès: 04/09/2006 (Genk)

Déposez une fleur
131117

Na een kortstondige ziekte is teruggekeerd naar het Eeuwig Vaderhuis

mevrouw

Jeanne VANDORMAEL

echtgenote van wijlen de heer Guillaume JORISSEN († 1998) levensgezellin van de heer Alfons NIJS

Lid van Ziekenzorg, van het Broederschap van het H. Paterke en van meerdere godvruchtige genootschappen

Geboren in Diepenbeek op 13 april 1931 en godvruchtig overleden in het ZOL Campus St-Jan in Genk op 4 september 2006, gesterkt door het Sacrament der zieken.

De plechtige Eucharistieviering, waartoe u vriendelijk uitgenodigd wordt, zal plaatshebben in de parochiekerk van O.L. Vrouw van de Vrede in Lutselus Diepenbeek op zaterdag 9 september 2006 om 10.30 uur, gevolgd door de bijzetting in familiegrond op de gemeentelijke begraafplaats. Samenkomst en laatste groet in het funerarium Reweghs-Pipeleers, Wijkstraat 25 in Diepenbeek vanaf 9.45 uur. Gelegenheid tot groeten met schriftelijk condoleren in voornoemd funerarium, dagelijks van 15 tot 19 uur en vrijdag na de gebedswake samen met de familie. Gebedswake in voornoemde kerk op vrijdag 8 september 2006 om 19 uur.

Dit melden u met diepe droefheid: (†) Jozef-Renier en (†) Maria VANDEBOSCH-VANDORMAEL, kinderen en kleinkinderen, (†) Pieter en (†) Elise VANDORMAEL-SLEGTEN, kinderen, klein- en achterkleinkinderen, (†) Emiel en (†) Elise REMANS-VANDORMAEL, kinderen en kleinkinderen, Willem en Anna JORISSEN-GROMMEN, kinderen en kleinkinderen, (†) Louis, Angèle JORISSEN-BIELEN, kinderen en kleinkinderen, Felicien en Josephine CLAES-JORISSEN, kinderen en kleinkinderen, (†) Jozef, Anna IVEN-JORISSEN en Christ GEURTS, kinderen en kleinkind, Maria JORISSEN, kinderen en kleinkinderen, Jozef en Lutgard JORISSEN-HEYLEN en kinderen, (†) Willy JORISSEN, Elise JORISSEN en Paul KUSTERS, kinderen en kleinkind, Johny en Marina JORISSEN-JACOBS en kind, haar naaste familie. De familie VANDORMAEL-CLAESEN en JORISSEN-VANDEBOSCH.

Rouwadressen: Dennebosstraat 21, 3590 Diepenbeek Steenakkerstraat 100, 3590 Diepenbeek

Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Source: Het Belang van Limburg
Déposez une fleur pour Jeanne Vandormael

Pompes funèbresJoalkoba
Wijkstraat 25
3590 DIEPENBEEK
http://www.reweghs.be/

Logo Joalkoba
©2019 Inmemoriam - une initiative de Mediahuis - Website by Brainlane