Romain Knuts
De Heer

Romain Knuts

Résidence: Diepenbeek
ºDate de naissance: (Diepenbeek)
Date de décès: 01/09/2006 (Hasselt)

Déposez une fleur
131061

Bij ieder afscheid wordt een herinnering geboren S. Dali

de heer

Romain KNUTS

echtgenoot van mevrouw

Irma VANDENHOLT

Coiffeur Erelid Koninklijke Harmonie “De Stroobanders”

Geboren in Diepenbeek op 5 november 1923 en in familiekring godvruchtig overleden in het Virga Jesseziekenhuis in Hasselt op 1 september 2006, gesterkt door het Sacrament der zieken.

De plechtige Eucharistieviering, waartoe u vriendelijk uitgenodigd wordt, zal plaatshebben in de parochiale Sint-Servaaskerk in Diepenbeek Centrum op woensdag 6 september 2006 om 10.30 uur. De crematie en plaatsing van de urne op de gemeentelijke begraafplaats heeft plaats in besloten familiekring. Samenkomst en mogelijkheid tot een laatste groet in de kerk vanaf 10 uur. Gelegenheid tot groeten met schriftelijk condoleren in het funerarium Reweghs-Pipeleers, Wijkstraat 25 in Diepenbeek, dinsdag van 15 tot 19 uur en na de gebedswake samen met de familie. Gebedswake in voornoemde kerk op dinsdag 5 september 2006 om 18.45 uur.

Dit melden u met diepe droefheid: Irma VANDENHOLT, zijn echtgenote, Gino en Monique KNUTS-POLUS, Stijn KNUTS, Hanne KNUTS, Martien KNUTS, Yuwi KNUTS, zijn kinderen en kleinkinderen, zijn broers, zus, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten van de families KNUTS-VANBERGEN en VANDENHOLT-FASTRÉ. Met dank aan dokters, verpleegkundigen en personeel van het Virga-Jesseziekenhuis in Hasselt.

Rouwadressen: Dorpsstraat 15, 3590 Diepenbeek (Irma) Zegestraat 7, 3590 Diepenbeek (Gino)

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Source: Het Belang van Limburg
Déposez une fleur pour Romain Knuts

Pompes funèbresJoalkoba
Wijkstraat 25
3590 DIEPENBEEK
http://www.reweghs.be/

Logo Joalkoba
©2019 Inmemoriam - une initiative de Mediahuis - Website by Brainlane