Eddy Cornand
 

Eddy Cornand

Résidence: Brasschaat
ºDate de naissance: (Antwerpen)
Date de décès: 15/10/2004 (Brasschaat)

Déposez une fleur
116280

Mijn lieve man, onze papa en bompa, uit duizenden heeft ons onverwacht verlaten. Hij was er altijd voor iedereen, een goed mens, een levensgenieter.

Eddy CORNAND

echtgenoot van

Gilberte VAN TICHELT

Archivaris bij de gemeente Brasschaat

Geboren te Antwerpen op 31 mei 1946 en thuis te Brasschaat overleden op 15 oktober 2004.

Wij nodigen u vriendelijk uit om samen met ons afscheid van Eddy te nemen tijdens de uitvaartdienst in de Sint-Jozef kerk te Brasschaat-Driehoek, op donderdag 21 oktober 2004 om 10.30 uur. Samenkomst in de kerk aan de Rerum Novarumlei. Aansluitend volgt de bijzetting in het columbarium van de begraafplaats te Brasschaat-Centrum, gelegen aan de Miksebaan. Er is gelegenheid tot groeten in 'uitvaartcentrum quirijnen', Augustijnslei 58 te Brasschaat, op dinsdag 19 oktober van 18.30 uur tot 19 uur. Gelieve dit bericht als een aanvulling op de rouwbrief te willen beschouwen.

Dit melden u : Gilberte VAN TICHELT, zijn echtgenote; Frank en Chantal BOES-CORNAND, Julie en Eline, zijn kinderen en kleindochters; Anna VAN THILLO, zijn schoonmoeder; John en Annie CORNAND-JESPERS, Frank CORNAND, Luc en Cecile VAN DEN ABBEELE-CORNAND, Yvan en Peggy VERSCHUEREN-VAN DEN ABBEELE, François en Christel STIPHOUT-MOUWEN, Nadine STIPHOUT, zijn broer, zussen, schoonbroers, schoonzuster, neven en nichten; zijn overige Neven en Nichten, de families CORNAND-DE GROOTE en VAN TICHELT-VAN THILLO.

Heislagsebaan 25 - 2930 Brasschaat. cornand@condoleances.be

» Source: Gazet van Antwerpen
Déposez une fleur pour Eddy Cornand

Pompes funèbresQuirijnen Sereni
Augustijnslei 85
2930 BRASSCHAAT