Maurice PALMERS
 

Maurice PALMERS

Résidence: Genk
ºDate de naissance: (Bree)
Date de décès: 10/09/2002

Déposez une fleur
98425

Nooit vragen, nooit klagen, zijn pijn in stilte dragen, zijn handen hebben voor ons gewerkt, zijn hart heeft voor ons geklopt, zijn ogen hebben ons tot het laatst gezocht.

De heer

Maurice PALMERS

Echtgenoot van mevrouw

Paula HOUBEN

Bediende op rust - K.S. Waterschei Journalist op rust bij verschillende kranten

Geboren te Bree op 11 maart 1925 en godvruchtig overleden te Genk, thuis in familiekring, op dinsdag 10 september 2002, gesterkt door het H. Sacrament der zieken.

De plechtige Eucharistieviering, gevolgd door de teraardebestelling op de begraafplaats te Genk, zal plaatshebben in de parochiekerk O.L.V. van Fatima te Bret-Gelieren, op zaterdag 14 september 2002 om 12 uur. Samenkomst en gelegenheid tot begroeting in het rouwhuis, Richter 18 vanaf 11.15 uur. Gebedswake in voornoemde kerk op vrijdag 13 september om 18.30 uur. Gelegenheid tot begroeting in het rouwhuis, heden donderdag van 18 tot 19 uur en vrijdag na de gebedswake.

Dit melden u met droefheid : Paula PALMERS - HOUBEN zijn echtgenote Werner en Lieve CLUDTS - PALMERS Matthias, Christophe en Bérenice Bjorn en Heidi CLUDTS - PALMERS Zjef, Sjoerd en Lowie Geert en Rosamunde GHOOS - PALMERS Janick, Wietse en Febe Jan en Angelique PALMERS - MERTENS Joris en Tanja PALMERS - JACOBS zijn kinderen en kleinkinderen Zijn broer, zussen, schoonbroers, schoonzussen, neven, nichten en aanverwanten. De families PALMERS, HOUBEN, CLAES en LORMANS. Dank aan Dr. Bongaerts en het verplegend personeel van het Wit-Gele Kruis.

Rouwadres : Richter 18, 3600 Genk.

Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Source: Het Belang van Limburg
Déposez une fleur pour Maurice PALMERS

Pompes funèbresRerren Begrafenissen
Dijkstraat 14A
3600 GENK

©2019 Inmemoriam - une initiative de Mediahuis - Website by Brainlane