Elias Deconinck
 

Elias Deconinck

Résidence: Dilsen-Stokkem
ºDate de naissance: (Zwevegem)
Date de décès: 10/09/2002

Déposez une fleur
98446

Vake, ongewoon stil ben je van ons heengegaan Gewoon door wie je was, blijf je bij ons In de vrede van de Heer werd opgenomen

DE HEER

Elias DECONINCK

ECHTGENOOT VAN MEVROUW

Denise TANGHE

Hij werd geboren te Zwevegem op 11 december 1930 en is in de Heer overleden te Dilsen-Stokkem op 10 september 2002, voorzien van de genademiddelen van de H. Kerk.

De plechtige Eucharistieviering, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatshebben in de parochiekerk Sint-Martinus te Dilsen, op zaterdag 14 september 2002 om 12 uur. Bijeenkomst met gelegenheid tot condoleren thuis, Heideweg 20 te Dilsen, vanaf 11 uur, waarna vertrek per auto naar de kerk. Er is een gebedswake in voornoemde kerk vrijdag om 19 uur, gevolgd door begroeting thuis. De crematie heeft achteraf plaats in beperkte kring.

Dit melden u : Denise DECONINCK-TANGHE zijn echtgenote Jos en Hilde BOUTSEN-DECONINCK-METSERS, Maya, Heline, Viona, Axelle, Elias Peter en Els COCKX-DECONINCK, Nathan, Levi, Aaron Ann DECONINCK Peter en Lieve CLAES-DECONINCK, Sarah zijn kinderen en kleinkinderen

Rouwadres : Heideweg 20, 3650 Dilsen-Stokkem.

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Source: Het Belang van Limburg
Déposez une fleur pour Elias Deconinck

Pompes funèbresMarc Barthels
Joseph Smeetslaan 74
3630 Maasmechelen

©2019 Inmemoriam - une initiative de Mediahuis - Website by Brainlane