Aloys Janssens
 

Aloys Janssens

Résidence: Merksem
ºDate de naissance: (Turnhout)
Date de décès: 25/03/2002

Déposez une fleur
93251

Dankbaar om het lang en gelukkig samenzijn, maar diepbedroefd, melden wij U het plotse overlijden van

de Heer

Aloys JANSSENS Wies

ere-conservator van de Sint-Pauluskerk te Antwerpen gewezen voorzitter van de Venerabel Kapel Commandeur in de Orde van Sint-Gregorius de Grote Ridder in de Orde van Sint-Sylvester Vereerd met verschillende militaire eretekens echtgenoot van Mevrouw Clothilde BROSENS Geboren te Turnhout op 19 september 1918 en te Merksem, in het A.Z. Jan Palfijn, overleden op 25 maart 2002.

U wordt vriendelijk uitgenodigd de kerkelijke afscheidsplechtigheid bij te wonen op vrijdag 29 maart 2002 om 11 uur, in de Sint-Pauluskerk aan de Veemarkt te Antwerpen. Samenkomst en gelegenheid tot groeten in de kerk, vanaf 10.40 uur. Aansluitend heeft de teraardebestelling in de familieconcessie plaats op de begraafplaats van Berchem.

Dit melden U : Mevrouw Clothilde BROSENS, zijn echtgenote; de Heer en Mevrouw Marc en Lieve VANDAMME-JANSSENS, de Heer en Mevrouw Marc en Anne-Marie MERCKX-JANSSENS, de Heer en Mevrouw Jo en Caroline JANSSENS-VAN HOOF, zijn kinderen; de Heer Thomas VANDAMME, Juffrouw Isabelle VANDAMME, Juffrouw Caroline MERCKX, de Heer Yannick MERCKX, zijn kleinkinderen; zijn Schoonbroers, Schoonzusters, Neven, Nichten, Achterneven en Achternichten, de families JANSSENS-AENDENBOOM en BROSENS-DE NAEYER.

Bredabaan 926 - 2170 Merksem. janssens@condoleances.be

» Source: Gazet van Antwerpen
Déposez une fleur pour Aloys Janssens

Carnet de condoléances

Kleindochter Isabelle (30/05/2019 - 15:48:21)

A déposé une fleur

Carnet de condoléances

Pompes funèbresQuirijnen Sereni
Augustijnslei 85
2930 BRASSCHAAT

©2019 Inmemoriam - une initiative de Mediahuis - Website by Brainlane