Willem STEEGMANS
De heer

Willem STEEGMANS

Résidence: hasselt
ºDate de naissance: (Hasselt)
Date de décès: 12/03/2002

Déposez une fleur
92908

Bedroefd maar dankbaar voor hetgeen hij voor ons heeft betekend, nemen wij afscheid van

De Heer

Willem STEEGMANS

Echtgenoot van Mevrouw Louisa GELDERS

Lid van het Geheim Leger. Bestuurslid K.W.B.. Lid van de Tuinvrienden, de Seniorenbond, Ziekenzorg en meerdere godvruchtige genootschappen. Vereerd met meerdere militaire en burgerlijke eretekens.

Geboren te Hasselt op 16 februari 1921 en godvruchtig in de Heer ontslapen in het Virga-Jesseziekenhuis te Hasselt op dinsdag 12 maart 2002, voorzien van de sakramenten der zieken.

De plechtige Eucharistieviering, gevolgd door de bijzetting in de familiegrafkelder, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal opgedragen worden in de parochiekerk van O.L.Vrouw Bezoeking van Godsheide-Hasselt op ZATERDAG 16 MAART 2002 om 10.30 uur. Samenkomst en gelegenheid tot een laatste groet, in het parochiecentrum, Kiezelstraat te Godsheide vanaf 9.45 uur. Begroeting : Mortuarium Virga-Jesseziekenhuis, Stadsomvaart Hasselt, elke dag van 14 tot 16 en van 18 tot 20 uur. Gebedswake : vrijdag om 19 uur in voornoemde kerk.

Dit melden u met diepe droefheid : Louisa STEEGMANS - GELDERS, zijn echtgenote Jean en Rita JOLLING - STEEGMANS, Jan en Kim ten HAAF - JOLLING, Jan JOLLING en Eva VERBRUGGEN, Marijke JOLLING en Frank GEBRUERS, Mia STEEGMANS en Valère BOSMANS, Wim LOYENS en Anke BLEYS, Jo LOYENS en An VANLOFFELT, Yves en Marleen JORIS - STEEGMANS, Peter JORIS, zijn kinderen en kleinkinderen zijn broers, zuster, schoonbroers, schoonzusters, neven, nichten en verwanten De families STEEGMANS, GELDERS, VANDEBOSCH en BLOKKEN.

Rouwbeklag : Kleinstraat 58, 3500 Godsheide-Hasselt.

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Source: Het Belang van Limburg
Déposez une fleur pour Willem STEEGMANS

Pompes funèbresLambrechts.
Wijkstraat 22
3590 Diepenbeek

©2019 Inmemoriam - une initiative de Mediahuis - Website by Brainlane