Truda Stevens
 

Truda Stevens

Résidence: Berg-Tongeren
ºDate de naissance: (Berg-Tongeren)
Date de décès: 12/03/2002

Déposez une fleur
92931

Heel stil en zacht zoals zij heeft geleefd, na een leven van beproeving, is van ons heengegaan

MEVROUW

Truda STEVENS

ECHTGENOTE VAN WIJLEN DE HEER

Henri LAMBRIX

Geboren te Berg op 22 november 1913 en zacht in de Heer ontslapen te Tongeren in het Rustoord Sint-Jacobus op 12 maart 2002, voorzien van de Sacramenten der Zieken.

Wij nodigen U uit, om samen met ons, haar te gedenken tijdens de plechtige Eucharistieviering in de parochiekerk Sint-Martinus te Berg-Tongeren op zaterdag 16 maart 2002 om 10.30 uur, gevolgd door de teraardebestelling op de begraafplaats te Berg aan de kerk. Samenkomst en rouwbeklag in voornoemde kerk, vanaf 10.00 uur. Gebedswake in voornoemde kerk, op vrijdag 15 maart 2002 om 19.00 uur. Begroeting: Funerarium Debay, de Schiervelstraat 29 te Tongeren, heden donderdag en vrijdag van 17.00 tot 20.00 uur.

Dit melden U met droefheid: Willy en Hilda LAMBRIX-FRANSEN Raymond en José VRANCKEN-LAMBRIX haar kinderen Mark en Marleen BIJNENS-LAMBRIX en Marie Raf en Chanh LAMBRIX-PITSANOUKAN, Sander en Eline Lode LAMBRIX Johan en Inge LAMBRIX-VANDERLINDEN Peter en Sabine CUYX-VRANCKEN, Steven en Karlien Luc en Ariane SLECHTEN-VRANCKEN en Lucas Stéphane en Christel JACKERS-VRANCKEN, Sophie en Emmy haar klein- en achterkleinkinderen † Jean STEVENS † Hubert, Mariette STEVENS-STEVENS, kinderen en kleinkinderen † Albert, Liza STEVENS-STEVENS, kinderen en kleinkinderen † Albert, Fina HERMANS-STEVENS Viktor, † Isabelle STEVENS-GIELEN, kinderen en kleinkinderen haar zusters, broer, nichten en neven De families STEVENS, LAMBRIX, VALKENERS en GILISSEN Met dank aan het verplegend personeel van het paviljoen RVT van het Sint-Jacobus Rustoord.

Rouwadressen: Maastrichtersteenweg 262, 3700 Tongeren Visésteenweg 1, 3770 Riemst

Dit bericht geldt als enige kennisgeving.

» Source: Het Belang van Limburg
Déposez une fleur pour Truda Stevens

Pompes funèbresDebay Begrafenissen
De Schiervelstraat 29
3700 Tongeren

©2019 Inmemoriam - une initiative de Mediahuis - Website by Brainlane